sunnuntaina, joulukuuta 17, 2006

Amarillon valkosipulikana

Jouluostoksilla voi näköjään tulla ihan mahdottoman nälkäiseksi, mistä syystä palkitsimme sitten itsemme aterialla Amarillossa. Broilerinfileen päällä oli herkullinen tomaattikastike, jonka sekaan oli hienonnettu runsaasti valkosipulia. Lisänä CrissCut-perunoita sekä coleslawta.

Ihan niin kuin en olisi tänä viikonloppuna jo syönyt valkosipulia riittämiin.

2 Comments:

At 18/12/06 23:34, Anonymous nutella said...

"...valkosipuia riittämiin..." hauska kuulla, että maistui :) Taisin unohtaa suositella, että parasta on jos kaikki samassa osoitteessa asuvat syövät katkarapupataa, kun sitä on tarjolla, pata kun maistuu (ja "tuoksuu") suussa seuraavanakin päivänä aika pitkään... Täytyy varmaan testailla teidän pataanne jouluna siinä vaiheessa, kun joulumenu alkaa kyllästyttää...

 
At 19/12/06 00:14, Blogger Rosmariini said...

Söin valkosipulia tänäänkin, neljäntenä päivänä peräkkäin. Mitäs sitä turhaan hyvää putkea katkaisemaan, kun kerran kunnolla makuun pääsi. :)

Kiitos vielä kerran katkisohjeesta!

 

Lähetä kommentti

<< Home




Instagram

pastanjauhantaa(at)gmail.com


Powered by Blogger

Related Posts with Thumbnails