Valkosipuliset katkaravut

8 valkosipulinkynttä
3 aurinkokuivattua tomaattia
vihreää pepperonia
yhden tuoreen tomaatin
Seos lykättiin uunivuokaan, ja sen päälle kaadettiin 3-4 rkl oliiviöljyä. Ruokaa kypsenneltiin 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia (tosin itse unohdin laittaa ajastimen päälle - valmista on joka tapauksessa siinä vaiheessa, kun öljy alkaa porista). Tämän jälkeen vuokaan sekoitettiin 150-200 g katkarapuja (omassa katkispussukassani taisi olla vähän vähemmän). Sitten kypsyttelyä uunissa vielä noin 10 minuutin ajan eli niin kauan, että ravutkin ovat kuumia. Jo vain oli herkullinen patongin päällyste!
4 Comments:
Olen haastanut sinut tarina-haasteeseen!
Taisin tarinoida tuohon haasteeseen jo vähän aikaa sitten: Kas tässä.
Mukava kun kommentoit! Aina yhtä hauskaa löytää uusia oululaisia blogeja.
onpas herkullisen näköistä :)
tein muuten sitä punajuuripaistosta(mainitsin nimessä myös homejuuston)aivan ihanaa...sen verran ''muutosta''etten laittanut kapriksia ja lisäsin jälleen kerran basilikaa ruokaan(yrttejä saikin laittaa);)
Huomasinkin blogissasi sen punajuuripaistoksen! Kiva, että maistui. Ja basilikan lisääminen on aina paikallaan. ;)
Seuraavan kerran, kun kokataan katkaravuista, pitää testata sitä sinun valkosipulista ohjettasi. Sitä odotellessa...
Lähetä kommentti
<< Home