sunnuntaina, huhtikuuta 30, 2006

Rieharuokaa

Me emme ole koskaan tehneet itse munkkeja tai tippaleipiä ja simaakin olemme värkänneet vain kerran joskus viime vuosituhannen puolella. Oma tarjoiluehdotuksemme vappusyötäväksi voisivatkin olla nämä munalla ja anjoviksella täytetyt patongit, joiden sisään on ahdettu myös tomaattia, punasipulia sekä salaattia. Hieman suolapalaa vaikkapa huomiselle vappupiknikille.

6 Comments:

At 30/4/06 21:47, Blogger Antti said...

Klara Vappen sinne Ouluunkin! Ainakin kerran vuodessa pitää olla luvan perästä einespäivä, ja mulla se osuu vapuksi. Teollista perunasalaattia ja nakkeja, nam! Äidin kotitekoinen sima olisi tietysti rokpop, mutta kun kotiväki on nykissä Annaa moikkaamassa, joudun turvautumaan teolliseen tässäkin. Stockalta sai tosi hyvää "kotisimaa", mutta ei se tietty äidin laittamaa vastaa. Itse en viitsi tehdä, kun sokerilimut on pannassa, ja ämpärillien simaa olisi liian kova kiusaus =)

Skål på den saken!

 
At 1/5/06 08:46, Blogger Rosmariini said...

Hauskaa vappua vaan ja mukava nähdä pitkästä aikaa. :) Mekin olemme täällä ulkoistaneet melko tehokkaasti tämän viikonlopun ruokatuotannon, mutta on tässä jonkin verran harjoiteltu yöllistä ekstremekokkaustakin. Saa nähdä miltä maistuu.

Minäkin arvoin muuten kaupassa tuon kotisiman äärellä. Höhlä, kun en hoksannut ostaa, jos se on hyvää.

 
At 1/5/06 18:30, Blogger Kaiser Soze said...

Mulle tuotiin tuliaisena just tuota Stockan kotisimmaa, ja oli kyllä hyvää. (Se on oikein päässyt kuvaankin tänään mun pilliruoka-blogissani.) Vieraat saa rusinat, ite ei kykene..

Mutta tää teidän ruokablogi on kyllä vertaansa vailla. Ootte mun suosikeissani blogilistalla. Sitten kun taas kykenee puremaan, niin on ainakin reseptivalikoimaa! Ja tuommoisen hakemistonkin ootte saaneet aikaiseksi. *Thumbs up*

 
At 1/5/06 22:45, Blogger Rosmariini said...

Kiitosta vaan. Ja erityisen mukavaa, että saatiin kehiin uusi soppablogi! Olen toivottomasti koukussa paitsi ruokabloggaamiseen myös muiden kirjoittamien ruokablogien lueskeluun. Joten raksi ruutuun Blogilistan suosikkiosastolle. :)

 
At 1/5/06 23:41, Blogger Antti said...

Eipä ole teikäläisiäkään tainnut pitkään aikaan näkyä taikinapojalla - pippurimylly taisi kommata synttäreideni tiimoilla maaliskuun alussa =)

 
At 2/5/06 08:57, Blogger Rosmariini said...

Aih, onko siitä niin pitkä aika. Kuvioihin on tainnut astua kielimuuri. Jään nykyisin aina jahkailemaan, kommentoidako englanniksi vai suomeksi ja sitten ehtii unohtua koko juttu. :)

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails