maanantaina, tammikuuta 09, 2006

Kalkkunahampurilaiset

Menneen viikonlopun muonaa. Sämpylän väliin on upotettu paistetusta kalkkunan rintafileestä leikattuja viipaleita, cheddaria, tuoretta ananasta, tomaattisiivuja sekä lehtisalaattia. Mehevyyttä hampurilainen saa lurauksesta majoneesia sekä vapaavalintaisesta HP:n soosista.

2 Comments:

At 9/1/06 12:10, Anonymous Anonyymi said...

Maiskis. Tulee ihan vesi kiälelle, kun kattoo tota sapuskaa.

 
At 9/1/06 13:33, Blogger Rosmariini said...

Terve vaan, leipuri!

Tuore ananas on leivän välissä melkoisen makoisaa. Itse kasaamani hampurilainen oli jossain määrin lysmyisempi, minkä takia kuvaan päätyi miehen mojovampi versio.

 

Lähetä kommentti

<< Home




pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails