Yösyömää

Minun on näköjään äärimmäisen vaikea pysyä asiassa. Olin siis postauksen alussa jo poistumassa pubista. Asia on nyt nähkääs niin, että pastanjauhajat laittavat ruokaa toisinaan myös öiseen aikaan. Aamuöinen pizzajonossa seisoskelu keskenään riitaa haastavien känniääliöiden keskellä latistaa tehokkaasti mukavan illanviettomeiningin, mutta onneksi pizza/grillisapuska/kebab-henkiselle yösyömälle on olemassa myös vaihtoehtoja.

Kokkausjärjestelyjä voi tehdä kotiin saapumista silmälläpitäen jo etukäteenkin. Tällä kertaa ilahdutin itseäni ja toivon mukaan myös Pippurimyllyä Santun ystävällisesti linkittämällä Bruschetta di pomodori alla habanero -herkulla, joka ei ollut pastanjauhajien näkökulmasta ollenkaan perverssiä syötävää. Olen tomaattipakkomielteisenä bruschetta-ihmisenä ehkä hivenen jäävi arvostelmaan kyseisen sapuskan maittavuutta, mutta pakkohan noista aineksista on objektiivisestikin ajateltuna tulla herkullinen lopputulos. Kuten tulikin. Alustana parilapannulla paahdettua rosmariinileipää.
Lopuksi on vielä pakko huomauttaa, että chilin paahtamisesta kaasuliekillä tulee keittiöön jumalainen tuoksu vähän samaan tapaan kuin kirjassakin todetaan.
0 Comments:
Lähetä kommentti
<< Home