lauantaina, joulukuuta 03, 2016

Ruokavinkkejä Dubliniin?Jos jollakin on hyviä täsmävinkkejä ruokamatkalle Dubliniin (tai Dublinia ympäröiville alueille), niin kertokaahan kommenttilaatikossa.

Nimimerkki ensimmäistä kertaa Irlannissa.

4 Comments:

At 3/12/16 21:23, Anonymous Anonyymi said...

Skinflint … hyvät hipsteripizzat, queen of tarts … hyvät leivokset, wollen mills … paras löytämämme brussi, Fallon & Byrne … mahtava ruokakauppa / ravintola, cafe en seine … paras sisustus, winding stair … hyvä laaturafla kohtuuhintaan, porterhouse – paikka juoda guinnessia parempaa paikallista bisseä ja guinnessin kattobaari … paras näköala ja mieleenjäävä guinnessi.

Monissa rafloissa on ns. pre-theatre menu, eli jos turistina haluaa syödä hyvin ja kohtuuhintaan vähän tavallista aikaisemmin, tuo onnistuu tavallista halvemmalla.

https://foursquare.com/aukia/list/dublin on meidän lista Dubliniin. Suosittelen omien tipsien tallentamista Foursquareen … sitä on helppo käyttää matkalla, jos on dataliittymä.

 
At 4/12/16 10:04, Anonymous Liisa said...

Olen Dublinissa parhaillaan ja voin erittäin lämpimästi suositella Fish Shop -nimistä ravintolaa! Www.fish-shop.ie

 
At 4/12/16 13:26, Anonymous Liisa said...

Ja jos satuitte eilen aamulla olemaan Temple Bar Food Marketin osterikojulla, niin taidettiin olla samaan aikaan ;)

 
At 7/12/16 19:39, Blogger Pippurimylly said...

Kiitos hyvistä vinkeistä! Woollen Mills käytiin testaamassa, samoin Skinflint. Ensimmäinen todellakin oli loistava brunssipaikka – eikä tarvinnut noukkia noutopöydästä, vaan brunssihenkinen sapuskakin tilattiin mukavasti suoraan annoksina pöytään. Ja Skinflint oli juuri niin hipsteri kuin vain pääsee. Miten niin keskellä kaupunkia edes voi olla tuollainen pimeä ja kapea sivukuja? Hipsteriasteikolla kyllä ehdottomasti täydet pisteet.

Ja Liisa – kylläpä hyvinkin oltiin juuri tuolloin. Olitteko siinä Fab Food Trails -seurueessa, joka tuli samaan pöytään, vai se kaksikko toisessa päässä kojua? Olisitte tulleet heittämään yläviitoset! :)

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails