sunnuntaina, elokuuta 05, 2007

Täytetyt tomaatit

Emme ole vähään aikaan saaneet lukijoiltamme laisinkaan ruokareseptejä kokeiltavaksemme, ja nyt kun kommenttilaatikkoon putkahti yllättäen fetajuustolla täytettyjen tomaattien ohje, ryhdyin sitä saman tien innosta kiljuen kokeilemaan. (Tai en minä totuuden nimissä kovinkaan paljon kiljunut tai mekastanut muutenkaan.)
Täytetyt tomaatit

isoja tomaatteja
punasipulia/tuoresipulia
valkosipulia
basilikaa
persilja-valkosipuli fetajuustoa

Tomaatteja koverretaan ontoiksi tarpeellinen määrä. Sipulit silputaan pieneksi ja fetajuusto muussataan vaikka haarukalla mössöksi. Sipulit ja fetamössö sekoitetaan ja perään heitetään fetapaketin nestettä ynnä tomaatista koverrettua sisältöä ja lopuksi sitten tuore basilika silputtuna mukaan. Mikäli makua ei ole vielä tarpeeksi, voidaan lisätä suolaa ja mustapippuria. Ja sitten tomaatit folioon ja grilliin.

3 Comments:

At 6/8/07 14:22, Anonymous Anonyymi said...

Ihana ohje! Onnistuu varmaan uunissakin, kun en grilliä omista. Kauan piditte tomaatteja grillissä?

 
At 6/8/07 17:29, Blogger Rosmariini said...

Oli kyllä kerrassaan houkutteleva ohje. En tiedä tarkkaa aikaa, mutta aika monessa täytettyjen tomaattien ohjeessa näyttäisi olevan paisto-ohjeistuksena 200 astetta ja n. 20 minuuttia. Ilman foliota mahtaa onnistua myös.

 
At 9/8/07 20:53, Anonymous Anonyymi said...

Resepti oli oikein hyvä ja maukasta tuli kertakäyttögrillilläkin. Aivan mainio ruoka piknikille, kun voi tehdä tomaatit valmiiksi mukaan ja ne on helppo ja ennen kaikkea siisti ottaa mukaan.

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Powered by Blogger

Related Posts with Thumbnails