sunnuntaina, joulukuuta 18, 2005

Uunituore herkkublogi

Kylläpä ruokablogien ystäviä nyt hemmotellaan, kun kiinnostavia uutuuksia on alkanut putkahdella Blogistaniin lähes viikoittain. Poikkeuksellisen kiintoisalla thaisalaatin ohjeellaan pastanjauhajia taannoin piristänyt Antti on nimittäin perustanut oman herkkublogin. Vauhdikkaasti aloittanut Doughboy hallitsee hieman eksoottisemmatkin sapuskat, joten mikäs sen hauskempaa, kuin päästä hänen reseptiensä myötä makumatkailemaan maailman ympäri. Eli kipin kapin kaikki uunituoreen uutukaisen kimppuun!

2 Comments:

At 19/12/05 09:30, Blogger Antti said...

Kiitokset esittelystä ja inspiroinnista, pastanjauhajien pienperheen gastronomisten kokeilujen seuraaminen nimittäin innosti lopulta minutkin kirjoituspuuhiin :)

Erityisesti marraskuinen überherkullisen näköinen juusto-rucolafocaccianne jäi lähtemättömästi mieleeni. Sen seurauksena päädyin leipomaan ensimmäistä kertaa moneen vuoteen, ja hyvä niin; olin jo unohtanut kuinka kivaa jauhojen kanssa on puuhailla!

 
At 19/12/05 11:19, Blogger Rosmariini said...

Haa, hienoa inspiroida noin lupaavaa ruokablogia! :)

Jospa muutkin kirjoitustaitoiset herkkusuut innostuisivat vähitellen tulemaan koloistaan ja tuomaan suosituimmat reseptinsä kaiken kansan ulottuville. Kokkausbloggaaminen on kuitenkin harvinaisen palkitsevaa puuhaa.

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails