maanantaina, marraskuuta 07, 2005

Yksin kotona, osa 1: Flunssa

Note to Peppermill: Jätski on loppu.

4 Comments:

At 22/11/05 10:31, Anonymous Anonyymi said...

Pistin tämän postauksesi korvan taakse ja viime perjantaina ostin purkillisen Chunky Monkeytä Oulun Stockalta. Jäisenä ei ollut ollenkaan hyvää, mutta kun antoi sen vähän elpyä huoneenlämmössä ja lirutteli suklaakastiketta ohuena nauhana päälle niin johan alkoi maistumaan! Ostin myös sitä jotakin suklaan tms. makuista - liian makeaa. Vielä on ainakin kirsikanmakuinen testaamatta. Oliko niitä vielä muita?

 
At 22/11/05 22:11, Blogger Rosmariini said...

Samoilla pakastealtailla näköjään pyöritään. :) Kirsikka on ehkä noista kaikkein kuuluisin maku, ja se upposi kyllä täälläkin ihan hyvin. Muita makuja ei olla vielä testattu. Kyseisiä purnukoita on tosin nyt hamstrattu pakastimeen, koska jätskin puutteessa on ikävä elää.

Harmi, ettei Oulusta saa Häagen-Dazsia.

 
At 23/11/05 13:35, Anonymous Anonyymi said...

Ne H-D:t, joihin olen päässyt lusikkani upottamaan eivät jostain syystä ole olleet veret seisauttavia makuelämyksiä - ainakaan toistaiseksi. Olen kuitenkin urhoollisesti päättänyt, että periksi en anna ja maistelen edelleen kunnes löydän sen parhaan. Ruotsalaiset SIA-jätskit ovat ihan toisenlaisia - pohjoismaisia, mutta niissä miellyttää marjojen käyttö. Mutta kotitekoinen se vasta on jotakin! Vaikka raparperijäätelö kaurapitsikeksien kanssa tai tuoreista mansikoista pyöräytetty kermajäätelö tai punssilla maustettu vanilja. IHQ!

 
At 23/11/05 14:01, Blogger Rosmariini said...

Itse söin Häagen-Dazsia viime kesänä yhdessä keskieurooppalaisessa jätskibaarissa, ja k.o. jäätelö yhdistettynä raikkaaseen sitruunatorttuun oli taivaallinen kokemus.

Periaatteessa ainoaa oikeaa jäätelöä omaan makuuni saa italalaisista gelaterioista. Kenties itse tekemällä voisi päästä hieman samanlaiseen lopputulokseen, jos olisi oikein taitava.

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails