tiistaina, syyskuuta 18, 2007

Kokkauskatkos

Kotimme on taas tällä hetkellä siinä määrin remontin vallassa, että kokkailu on ollut viime aikoina kovastikin hankalaa, kun vettä ei tule eikä mene, eivätkä keittiötämme ympäröivät olosuhteet ole muutenkaan ruuanlaitollisesti ihan toivotulla tolalla. Jossain vaiheessa remontti olisi kenties tarkoitus ulottaa keittiöönkin saakka, joten kokemuksia keittiörempan kommervenkeista ja kokemuksista otetaan kernaasti vastaan.

Jotainhan on ollut joka tapauksessa viime päivinäkin pakko syödä. Aiheesta lisää lähipäivinä, mutta kuvasta on saatavissa jo jossain määrin esimakua tulevasta.

8 Comments:

At 18/9/07 08:38, Anonymous Anonyymi said...

jaa että kokemuksia.... No. "Ihan pientä pintaremonttiahan tämä vaan kaipaa". Lopputuloksena kaikki pois runkoja myöten, seinää matalaksi, lattia uusiksi. Ja koska YLLÄTTÄEN lattialaattojen alta löytyi kaikkea muuta kuin kelvollista betonia, niin piti kaivaa perustuksia myöten auki ja tehdä täten kaikki alusta. Aikaa, rahaa ja hermoja paloi yli varastojen. Toisaalta, sainpahan unelmieni keittiön :)

 
At 18/9/07 09:45, Blogger Meri, Helsinki said...

Ai remonttihan teillä on menossa, olin jo ihan orpona että mihinkä olette kadonneet :-) Mun lähipiirissä alkaa myös keittiöremontti ihan tuota pikaa, nyt käyvät vielä kädenvääntöä tarjouksista... Minullekin esiteltiin keittiösuunnitelma ja samalla alan uusimmat vempeleet (eivät tosin ole, ainakaan kaikki, tulossa tuohon köökkiin) kuten hellaan upotettu höyrykeitin :-O Onneksi sain hetki takaperin tuon uuden jääkaappipakastimen niin se pitää tyytyväisenä ainakin toistaiseksi. Lisäksi bongasin eilen täydellisen teemukin (paipai kahvinjuojan ura!) joka pitäisi tänään käydä metsästämässä. Oi onnea :-D

Vaan voimia rempan keskelle, kohta taas syödään!

 
At 18/9/07 12:33, Blogger Polkkapossu said...

Ei voi sanoa, että keittiöön remppaa tehtäisiin, mutta hella meni remonttiin, kun kipinät vaan sinkoilivat takaosasta. Huh, onneksi olin reissussa, sillä sain uuden vasta maanantaina.

 
At 18/9/07 14:20, Anonymous Anonyymi said...

Tässä meidän perheen remonttiruokavinkki:
Karjalanpiirakoita
Juustobalkan-makkaraa (siis pötköstä)
Purjoa
Punaista Emmentaljuustoa
Pizzamaustetta

Ladotaan karjalanpiirakoiden päälle purjoa ohuina viipaleina, sitten makkarat, päälle juusto ja pizzamauste. Lopuksi mikroon, kunnes juusto on kunnolla sulaa.

Tämä ruoka sopii varsinkin niille päiville, kun on tehnyt remonttia ja on kunnolla nälkä, mutta on kyllästynyt pizzoihin, kebabeihin ja eineksiin.

Valmistus onnistuu missä vain, kunhan on mikro käytössä.

Terveisin, kodin remontti viime syksynä ja viime kesänä mökin remontti...

 
At 18/9/07 19:33, Blogger Jaana said...

Kyökkiremontti! Mikä ihana tekosyy käydä ravintolassa syömässä :-)

 
At 18/9/07 20:14, Anonymous Anonyymi said...

Minäkin jo ihmettelin, että minne on Jauhajat kadonneet :).

Vai remppaa teilläkin :). Meillä purettiin keittiö viime kesänä tyystin ja tilalle tuli "unelmieni" keittiö, ainakin siinä mittakaavassa mikä oli mahdollista toteuttaa...tilan ja budjetin puitteissa.
En muista postasinko kokemuksia blogiini mutta melkoista härdelliä!

Itse asuttiin rempan keskellä ja se oli kyllä aika tuskaista. Pizzaa ja pikaruokaa meillä meni sinä aikan ihan kiitettävästi.

Voisin kirjoittaa romaaniin aiheesta ja varsinkin viinikaappimme toimituksesta mutta jätetään se toiseen kertaan :)

 
At 18/9/07 22:04, Blogger Rosmariini said...

Ploki on jäänyt kyllä ihan hunningolle, kun ei ehdi koneen ääreen juuri koskaan. Noutoruokakiintiö on kieltämättä jo tosissaan täynnä, mutta olisi se keittiöremontti joka tapauksessa joskus lähikuukausina aika kova sana, vaikka varsinaista unelmakeittiötä ei vielä nykyiseen kämppään pysty tilanpuutteen takia virittämäänkään.

Ei tämä elämä ole viime päivinäkään ihan pelkkää aherrusta ollut - tehtiin viikonloppuna pientä reissuakin, josta tosiaan lisää tuonnempana, jos saisimme jossain välissä raavittua kasaan vähän kuvia ynnä tekstiä.

 
At 19/9/07 09:33, Blogger Aurinkotuuli said...

Kiitokset kisaan osallistumisesta. Siirsin kisan deadlinea kuun loppuun, koska ajattelin, että useampi ehtii osallistua. Nyt kun samaan aikaan sattuu pyörimään rakkausruokahaaste. Mutta ei muuta kuin tsemppiä remonttiin ja onnea kisaan =)!!

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails