tiistaina, kesäkuuta 20, 2006

Bagelin paluu

Bagelit ovat palanneet pastanjauhajien purtavaksi. Hoksasimme nimittäin Zeppelinin Arnold's Donutsissa vieraillessamme, että kyseisen donitsimyymälän ruokalistoille oli ilmestynyt munkkien ja muffinssien lisäksi erilaisia täytevaihtoehtoja sisältäviä bageleita. Pakkohan niitä oli päästä testaamaan.

Eivät nuo tietenkään itse tehtyjä bageleita aivan voita (etenkin kun omiin tuotoksiin voi vetää täytteitä niin runsaalla kädellä kuin kulloinkin sattuu huvittamaan), mutta kyseessä on joka tapauksessa varsin tervetullut uutuus Oulun seudun noutosapuskatarjontaan. Kuvassa unikonsiemenin koristeltu kylmäsavulohibagel.

4 Comments:

At 21/6/06 12:06, Blogger Kati Parppei said...

Kevättalvella tamperelainen Arnold's promotoi uusia bageleitaan myymällä niitä lounasaikaan 10 sentillä kipale (yksi per asiakas). Arvatkaapa vain, millainen jono Arskan edessä oli! Ja arvatkaa, oliko allekirjoittanut sen jatkeena?

Savulohibageli maistui mainiolta, etenkin hinnan huomioon ottaen ;).

 
At 21/6/06 17:56, Blogger Rosmariini said...

Kymmenellä SENTILLÄ! Taas me olimme väärässä paikassa väärään aikaan. Ja kevättalvella jo - ei ole meikäläisten tullut vissiin sitten vähään aikaan käytyä Arskassa. Luulin, että tämä on joku superuutuus. ;)

 
At 15/7/06 23:01, Blogger Aapo Laitinen said...

Ei taida olla mistään uutuudesta oikeastaan kysymys, muistelen tilanneeni Vaasan Arnold'sista bagelin noin kaksi vuotta sitten. Tosin silloin tarjolla oli muistaakseni suurelta osin erilaiset täytteet kuin mitä Arnold'sin sivujen mukaan nykyisin löytyy.

Pienen Google-haun mukaan ensimmäinen 10 snt bagel -kampanja pidettiin 2005 tammikuussa Turussa. Nähtävästi tuo havaittiin tehokkaaksi.

 
At 17/7/06 11:31, Blogger Rosmariini said...

No on niitä tosiaan tainnut olla listoilla ainakin jossain muodossa aiemminkin, kun nyt muistilohkoja tässä itsekin kaivelen. :) Tuonne Kempeleen toimipisteeseen oli vain ilmeisesti hiljattain viritetty aiempaa näyttävämpi bagel-tiski, mikä sai minut kuvittelemaan, että kyseessä on joku uutuusjuttu. Ehkäpä he ovat alkaneet panostaa suolaiseen syötävään tähänastista enemmän.

Kiitoksia tiedoista!

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails