tiistaina, toukokuuta 08, 2018

Hanami-piknik Maruyama-puistossaJapanissa on vuoden mittaan kaksi merkittävää viikon mittaista loma-aikaa, joista toista (kultaista viikkoa) vietettiin menneellä viikolla. Omasta viikostamme teki erityisen juhlallisen se, että kirsikkapuut alkoivat kukkia täällä Japanin pohjoisosassakin vihdoin muutamaa päivää ennen kultaisen viikon alkua.Lisäksi saimme kutsun Maruyama-puistossa pidettyyn hanami-piknikkiin, mikä olikin aivan uskomattoman hieno kokemus. Kirsikankukat, auringonpaiste, puisto täynnä ihmisiä ja savuavia grillejä. Ei yhtään haitannut, ettei päässyt viettämään vappua Suomessa tänä vuonna.Tarjolla ollut ruoka oli todella herkullista, kun seurueessa oli kaksi kokkaavaa ravintoloitsijaakin.

Tässä oman seurueemme grilli:

Kiotossa on myös Maruyama-niminen puisto, mutta suosittelen luonnollisesti kaikkia tulemaan mieluummin tänne pohjoiselle saarelle ja Sapporoon. The Japan Times -sivustolta juuri lueskelin, miten ilmeisesti juuri kiotolaiset ovat ahdistuneita ulkomailta liiaksi tulvivista turisteista.

2 Comments:

At 9/5/18 23:04, Blogger Jael said...

Kuulostaa tosi ihanalta piknikiltä:)

 
At 10/5/18 06:17, Blogger Rosmariini said...

Vaikka olen käynyt piknikillä elämäni aikoja satoja kertoja, niin tuo oli kyllä jotain ainutlaatuisen mahtavaa. Ja sattui vielä niin hyvä ilmakin (siihen asti oli ollut useita viileämpiä päiviä).

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails