tiistaina, joulukuuta 13, 2005

Reseptikilpailu ratkennut

Pastanjauhannan reseptikilpailu oli erinomaisen hyvä idea (ilmankos, kun sen itse keksin). Oli mahdottoman hauskaa päästä panemaan pataan muiden jo valmiiksi testaamia ja hyviksi havaitsemia ruokia. Myös reseptien monipuolisuus ilahdutti - pääsimme kokkaamaan kaikenlaista pyttipannusta aina aurajuustopiirakkaan asti.

Sen sijaan ei ollut kovinkaan hauskaa yrittää panna kilpailureseptejä paremmuusjärjestykseen, koska kaikkia niitä oli mukava kokata ja jokaisen lopputuloksena syntyi maukasta syötävää. Ongelmia voittajan nimeämisessä tuotti myös pastanjauhajaperheemme toisistaan sangen poikkeavat ruokamieltymykset. Siinä missä minä tykkään sählätä wokkipannun ääressä, Pippurimylly loihtii lautaselleen mieluummin kalakeittoa tai lammaspataa. Voittajan valinnassa korostuikin lopulta herkullisuuden lisäksi reseptin kiinnostavuus ja tuoreus – kuka kilpailijoista toi ruokapöytäämme jotain sellaista, mitä emme olisi muuten tulleet testanneeksi.

Kilpailun voittajaksi valikoitui lopulta Jane, jonka ahvenfile-ohje tarjosi meille kalaruokien maailmaan aivan uudenlaisia näkymiä. Ruoka oli puikulaperunoita myöten loppuun asti harkittu kokonaisuus ja kerrassaan herkullinen lisä pienperheemme tuleviin ruokahetkiin. Voittajan kannattaa kipaista laittamaan yhteystietonsa sivupalkissa näkyvään pastanjauhantaa-osoitteeseen, niin panemme muhitteluhenkisen keittokirjapalkinnon samoin tein tulemaan.

Suurimman yleisönsuosion reseptillään lienee saavuttanut jälleen kerran Paola_, jonka makoisa thai-henkinen kookoskanakeitto on päätynyt jo useammankin lukijamme kattilaan. Hän on näin ollen ansainnut kunniamaininnan ja kumarruksen. Kaikille muille osallistujille myönnämme tasapuolisesti pastanjauhajien respektipalkinnon. Hienoa, että osallistuitte ja ilahdutitte meitä resepteillänne. Toivottavasti teette sitä jatkossakin. Uusi kilpailu odotettavissa jossain vaiheessa kevätpuolella.

3 Comments:

At 14/12/05 09:58, Anonymous Anonyymi said...

Jippii! Upea voittajan olo ja hymy korvissa asti :D

Kiitos Rosmariinille ja Pippurimyllylle hyvästä kilpailusta, erinomaisesta blogista ja kilpakumppaneille upeista resepteistä, joista tällä hetkellä suosikkejani ovat simpukka-artisokkapasta, perunacurry, thaisalaatti ja paolan pastasalaatti.

 
At 14/12/05 10:51, Blogger Samuli said...

Kiitoksia kunniamaininnasta!

Meidän keittiössämme siirrytään pian joulukalojen ihmeelliseen maailmaan. Ja koirakin saa jouluaattona herkkuja: jauhelihaa jauhelihan kera ;-)

 
At 14/12/05 13:38, Blogger Rosmariini said...

Onnea vaan teille molemmille!

Hauskaa, että Jane on löytänyt Pastanjauhannasta noin paljon hyviä reseptejä. Olen kyllä itsekin noista kaikista ihan tohkeissani. Tosin perunacurry on vielä kokeilematta, mutta tarkoitukseni on kyllä testata sitäkin tässä lähipäivinä.

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails