torstaina, lokakuuta 28, 2010

Kasviskimara

Hiljaiselo blogissamme ei johdu siitä, ettemmekö olisi laittaneet viime aikoina ruokaa. Kaikkea muuta. Olen kuorinut lukemattomia porkkanoita, kiehuttanut kaalia ja suikaloinut palsternakkaa.

Pakastinta on puolestaan tyhjennetty ahkerasti hirvenlihasta, marjoista ja sienistä. Toisin sanoen tekeillä on ollut viime viikkojen aikana useampiakin syysreseptikisan kokkailuja. Voittaja ei ole vielä ollenkaan selvillä, joten kannattaa etsiskellä se kaikkein paras sesonkiresepti ja lähettää se loppuviikon aikana sähköpostiimme.

(Myös blogittomat ovat erittäin tervetulleita osallistumaan.)

Valkosipuleita meidän ei ole tarvinnut ostaa muiden kasvisten tavoin kaupasta, koskapa saimme itse kasvatetun satsin Kokkien ja Pottien kokkailevalta pariskunnalta. Kiitokset!

Osan kynsistä istuttelin multaan (keväällä onkin jännä nähdä, itääkö niistä yhtään mitään). Joten palaamme asiaan, sekä kilpareseptien että (mahdollisesti) valkosipulien muodossa.

2 Comments:

At 29/10/10 12:17, Blogger Rosmariini said...

Valkosipulien istuttamisesta on tarkempaakin juttua tuolla samaisissa Kokeissa ja Poteissa:
täältä löytyy.

 
At 29/10/10 20:15, Blogger Hannele said...

Keväällä elämme jännittäviä aikoja: nouseeko mittään? Aleksandra on kyllä ollut pettämätön. Siperia-alkuiset tai sieltä lähtöisin olevat laji(kkee)t on riittävän tykkejä tänne :)

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails