Sivut

torstaina, syyskuuta 23, 2021

Pastanjauhantaa 16 vuotta

Pastanjauhannan perustamisesta on kulunut kokonaista 16 vuotta! Blogin avulla pääsin aikanaan tekemään sitä, mitä kaikkein eniten halusin eli kirjoittamaan ruoasta.

Silloin en arvannut, kuinka paljon ruoasta pääsisin vielä tulevina vuosikymmeninä kirjoittamaan. Blogivuosien aikana ruoka on tullut osaksi myös historiapitoisia työpäiviäni. Olin viime viikolla parin päivän ajan Helsingissä työmatkalla, ja kävin samalla Akateemisen kirjakaupan tietokirjaosastolla katsomassa viime kuussa ilmestynyttä Suomen ruokahistoriaa.

Tässä pari muutakin kuvaa Helsingin reissulta. Illallisella pääsin syömään lohta ja poroa. Yövyin Scandic Kaisaniemessä, jossa henkilökunnan edustaja tuli spontaanisti esittelemään uudistunutta aamiaistarjontaa, esimerkiksi paikan päällä tehtyä granolaa. Sitä oli tietenkin pakko päästä kokeilemaan.

Mahtavaa, että maailmassa on niin paljon ruokapuhetta!


8 kommenttia:

  1. Paljon onnea Pastanjauhajille, ja kunnioitettava blogi-ikä. ❤️Onnea myös kirjalle

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Jael! On kyllä aikamoinen ikä. Etenkin kun miettii, että tässä on itsekin tietenkin ikääntynyt täsmälleen saman verran!

    VastaaPoista
  3. Pastanjauhantaa on ihan ensimmäinen ruokablogi ja ylipäätään blogi, jota olen lukenut. :D

    VastaaPoista
  4. Sari: Oi niitä aikoja!<3

    Ja nyt Sinun blogisi on monelle jatkuva ruokainspiraation (ja monen muunkin asian!) lähde!

    VastaaPoista
  5. Onnittelut blogille! Onnittelut kirjailijalle ja kirjalle! Tänään julkistettiin tieto-Finlandian ehdokkaat. Toivottavasti vielä onnittelut tulossa sen voittamisen johdosta ;) -jaana

    VastaaPoista
  6. Hei pitkästä aikaa!! Ensimmäinen ikinä seuraamani ja kommentoimani blogi on saavuttanut kunnioitettavan iän! Onnittelut!! Ja mikä yllätys, että juuri kirjastosta lainaamani loistava kirja on luomuksesi! Lämpimät onnittelut! Huikea työ! Vuodet vierivät ja ruokahistoriaa luomme kukin omalla tavallamme. Hyvää jatkoa teille!!! �� Iloisin terveisin TiV

    VastaaPoista
  7. Jaana: Harmillisesti hommassa ei käynyt ihan noin, mutta iso kiitos kannustuksesta. :)

    TiV: Voi miten mukava nähdä (kommenttisi) pitkästä aikaa. Kiitos ja hyvää jatkoa sinnekin! Toivottavasti kirja tarjoaa herkullisia historiahetkiä.

    VastaaPoista
  8. Paljon onnea! Olen lukenut Pastanjauhantaa vuosien ajan, erityisesti siksi, että itsekin rakastan tomaattia sen kaikissa muodoissa. Nyt vastikään tuli mieleeni eräs takavuosien suosikkiresepti, ja kylläpä ilahdutti, että blogi on edelleen olemassa! Kiitos teille!

    VastaaPoista