Kampasimpukkapasta (2 annosta)
1 pkt (4 kpl) kampasimpukoita, pakaste
1 rs (250 g) tuore fettuccinea
vettä, suolaa
2 rkl oliiviöljyä
1 limetin raastettu kuori ja -mehu
1/2 dl sitruunamelissaa silputtuna
1 rkl voita ja oliiviöljyä
suolaa, rouhittua mustapippuria
Anna kampasimpukoiden sulaa hitaasti jääkaapissa. Valuta sulamisneste pois ja pyyhkäise kampasimpukat talouspaperilla kuiviksi.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Mausta oliiviöljyllä, limetin mehulla ja -kuoriraasteella sekä sitruunamelissasilpulla.
Ruskista kampasimpukat kuumassa pannussa voi-öljyseoksessa molemmilta puolilta. Mausta pippurirouheella ja nosta pasta-annoksien päälle. Tarjoa heti.
Kampasimpukkapastan resepti on kotoisin Valintatalosta, ja ruuan toteutuksesta vastasi kanssabloggaava pastanjauhaja eli Pippurimylly.
Ok resepti, vaatii vielä hieman jatkokehittelyä..
VastaaPoistaKehittelyideat tervetulleita!
VastaaPoista