keskiviikkona, huhtikuuta 28, 2010

Tervetuloa

Edellinen postaus poiki ideoita seuraavaan ruoka-aiheiseen tapaamiseen, joten: Toivotamme kaikki kynnelle kykenevät tervetulleiksi Pastanjauhannan 5-vuotissynttäreille Ouluun lauantaina 25.9.2010.

Varoaikaa on sen verran runsaasti, että kalentereissa on tuossa vaiheessa toivoaksemme vielä runsaasti tilaa. Odotamme siis runsasta osanottoa.

(Kuvassa Al Denten ohjeella tehty Spaghetti alla Carbonara.)

15 Comments:

At 28/4/10 13:31, Anonymous -stjtr- said...

Aika vetävä kutsu... ;-D Kun silloin ei voi tehdä kauempaa saapuvat vieraat ruokaa, niin järkkäättekö taas kokkisodan? ;-D

 
At 28/4/10 14:20, Blogger Virpi said...

Vakiovieraat ilmoittautuvat eli eiköhän me kanssaeläjän (tai no tuolloinhan se on jo aviomies, hui!)kanssa saavuta paikalle :) (merkkasin jo kalenteriin ettei unohdu ja mene sopimaan mitään päällekkäisyyksiä!)

 
At 28/4/10 16:31, Anonymous Emma said...

Kalenterissa on!

 
At 28/4/10 17:52, Blogger Rosmariini said...

stjtr: No jos saamme sinut sieltä paikan päälle, niin ilman muuta me nyt kokkisotakin järkätään! Tervetuloa vaan, niin pitkäksi aikaa kun haluat.

Virpi: Jee, kiva saada tuore aviopari paikalle. Te kuulutte kyllä jo siinä määrin kalustoon, että olisi omituista järkätä mitään ilman teitä. ;)

Emma: Hienoa! Vielä ehtii varata meidän vuodesohvallisen vierashuoneen, jos on yöpymiselle tarvis.

Tästä tulee hauskaa. Melkein tekisi mieli intoilla tuosta nyt jo enemmänkin, mutta jos nyt viettäisi ensin vappua ja kevättä ja kesää.

 
At 5/5/10 10:40, Blogger Lilje said...

Hei, arvatkaa mitä, minäkin taidan päästä tuolloin paikalle! On saman 2 viikon sisällä kaverin häät ja Äidin kuuskymppiset niin Suomessa oon joka tapauksessa, pitänee vaan tulla vähän aiemmin niin ehtii teidänkin kinkereihin osallistua. Huippista! :)

 
At 5/5/10 10:57, Blogger Rosmariini said...

No mutta onpahan mahtavan mukava yllätys. Hurraa äiti ja naimisiin menevä kaveri! :D

 
At 6/5/10 20:33, Blogger Lilje said...

No voi nyyh, nyt se äiti sitten laittoi juhlansa juuri sille päivää, että täytyy perua ilmoittautuminen :( Seuraavalla viikolla kuitenkin olen maisemissa sitten Oulussa, että voitais ehkä taas käväistä vaikka halukkaitten kanssa sitten jossain ravintelissa edes niin voitte kertoa parhaat palat miitistä sitten...

 
At 7/5/10 10:50, Blogger Virpi said...

Höh, olipas äitillä nyt vähän kehno päivävalinta! Mutta joo, mennään syöpöttelemään porukalla johonkin sitten viikolla :)

 
At 7/5/10 13:45, Blogger Rosmariini said...

No pihkuna sentään. Tuohan kuulostikin jo melkein liian hyvältä ollakseen totta. Kesälläkin on muuten tarkoitus järkätä jonkinlaista Oulu-miittiä, joten pidetään yhteyttä!

 
At 7/6/10 17:43, Blogger Jaana said...

Näillä näkymillä meitsi pääsee mukaan juhlimaan :-)

 
At 7/6/10 20:59, Blogger Rosmariini said...

Tosissaanko!? Jepajee!

Pitää toivoa, että näkymät ovat samat vielä syyskuussakin.

 
At 29/7/10 23:17, Blogger Merituuli said...

tulossa ollaan! Jukka varasi lennot justihiinsa :)! JEEEEE!!!

 
At 31/8/10 12:34, Anonymous Anonyymi said...

Olisi ollut mahtava tulla käymään ja tutustua muihin paikallisiin ruokaihmisiin ja bloggaajiin mutta valitettavasti suuntana on juuri tuolloin budapest. Ehkä sitten seuraavalla kerralla, että ilmoittelkaahan kun jotakin seuraavan kerran järjestätte:)

 
At 31/8/10 13:36, Blogger Rosmariini said...

Järjestätäänhän näitä. Luultavimmin jo pikkujouluaikaan on seuraavaa miittiä tiedossa.

Ja mahtava olisi saada uusia bloggaajia mukaan!

 
At 2/9/10 20:31, Blogger Ketturouva said...

Harmi että Ouluun on niin pitkä matka... varsinkin sieltä missä sijaitsen syyskuun lopulla. Mutta ajattelen teitä mutustellessani baklavaa.

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails