perjantaina, kesäkuuta 01, 2007

Jauhantaristeily

Elokuun kymmenennen päivän blogipikniksuunnitelma on edennyt siten, että olemme näin alustavasti ajatelleet varata kolmeksi tunniksi (klo 19-22) käyttöömme pienen saaristolaivan ja järjestää nyyttärit sitten siellä. Veneelle saa nimittäin viedä omat syötävät ja juotavat (esim. viiniä ja muuta mahdollista juomaa) mukanaan. Laivalla olisi mahdollista pyöriä Suomenlinnan sun muiden sikäläisten saarien tuntumassa, joten nähtävää riittää ainakin semmoisille, jotka eivät ole Helsingissä kamalasti veneilleet.

Plussat: Mahdollisuus tuoda paikalle monipuolisempia tarjottavia, jopa lämmintä ruokaa sekä omia juomia. Sateella on katto pään päällä ja aurinkoisella säällä voi istuskella kannella ihailemassa maisemia. Myös johonkin saareen on mahdollista poiketa, jos siltä tuntuu. Lisäksi laivassa on tietenkin wc, joka on vähänkään pitkäkestoisimmilla piknikeillä omasta mielestäni aika ehdoton.

Miinukset: Hinta, joka olisi jokaiselta osallistujalta 19 euroa, ellemme sitten jollain konstilla onnistu hinaamaan kokonaishintaa hiukkasen pienemmäksi. Lisäksi mukaan mahtuu ainoastaan rajattu määrä porukkaa, ja mahdollisesta osallistumisesta pitäisi olla selvyys mielellään jo ensi viikon puoliväliin mennessä.

Luvassa pitäisi olla näillä näkymin ainakin Pastanjauhannan palstoilta tutun Emman evästyksiä sekä (mainiosta joululikööriohjeistuksesta vastanneen) Saksassa asuvan Bratwurst-pariskunnan kokkauksia. Lisäksi paikalle saapuu toivon mukaan myös muita suomalaisten (ruoka)blogien haltijoita, joten luvassa lienee varsin kiinnostava piknik-ilta. Kovin pienelle porukalle ei purtiloa kannata varata, joten toivottavasti muitakin kiinnostuneita löytyy.

Jos osallistuminen kiinnostaa, kannattaa ilmoittaa tuloaikeistaan lähipäivinä esimerkiksi sähköpostiosoitteeseemme: pastanjauhantaa(ät)gmail.com. Kaverinkin saa kaikin mokomin ilmoittaa mukaan, jos siltä tuntuu. Kaikki hyvän ruuan ystävät ovat tervetulleita!

(Edit: Sen verran pitää vetää kotiin päin, että lisäsin postaukseen kuvan täkäläisistä maamerkeistä.)

8 Comments:

At 1/6/07 17:55, Blogger Välispiikki said...

Hep, minua kiinnostaa!

 
At 1/6/07 18:06, Blogger Rosmariini said...

Hienoa, lisätään Välipalan edustajisto listaan!

 
At 7/6/07 15:40, Blogger Ketturouva said...

Risteily kuulostaa kyllä kivalta, mutta ei yksivuotiaan kanssa - Karhuherrahan onkin työmatkalla elokuun. Eli passaamaan joudun.

 
At 7/6/07 17:11, Blogger Rosmariini said...

Suunnitelmat saattavat kääntyä vielä hyvinkin tavallisen piknikin suuntaan, joten kannattaa seurailla tilannetta.

 
At 10/6/07 22:54, Anonymous Ulla said...

Oi, nyt vasta huomasin tämän!
Mua alkoi heti kiinnostaa, tulen Helsinkiin 6.8 ja olen näillä näkymin viikon siellä.
Onko osallistuminen jo täynnä?
Jos ei, niin laitatteko tarkempaa tietoa sähköpostiini ullanunelma@kotikone.fi (jos huolitte kakkublogien pitäjiä mukaan :))

 
At 10/6/07 23:46, Blogger Rosmariini said...

Oi, olisipa hienoa, jos pääsisit mukaan! Olemme näillä näkymin siirtymässä perinteisemmän (Suomenlinnassa pidettävän) piknikin suuntaan, joten sinne mahtuvat mukaan kaikki kiinnostuneet.

Mutta pistän lisätietoa tulemaan lähipäivinä!

 
At 10/7/07 14:05, Blogger Ketturouva said...

Mikä mahtaa olla pikniksuunnitelmien tila? Suomenlinnaan pääsisin vaikka Pojan kanssakin. :)

 
At 17/7/07 13:40, Blogger Rosmariini said...

Kustaanmiekkaan ollaan näillä näkymin menossa ehkä joskus alkuillasta, joten mukaan vaan! Jos laitat vaikka sähköpostia aiheesta osoitteeseen pastanjauhantaa (ät) gmail.com?

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Powered by Blogger

Related Posts with Thumbnails