maanantaina, kesäkuuta 05, 2006

Sapuskatarina

Sivupersoonien Myy haastoi meikäläisen meemin, joten täältä pesee. Idea oli tämmöinen: "Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista, ottamalla vähintään yksi virke kustakin ja haastajan blogista ja haasta jokainen lainaamasi bloggaaja, paitsi haastajasi." Tässä askartelemani tarina:
Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä tekisin ruoaksi. Teki mieli jotain hassua. Maailma on outo, edessä ja täynnä uusia juttuja. Täytyyhän niitä vähän kokeilla.

Keräilin aineksia pöydälle ja katsoin mitä siitä syntyy. Päätin kokeilla miten onnistuisi hampaattoman versio lämpimästä voileivästä. Leivän sisään tungetaan lihaa ja paketti kääritään pekoniin. Rusinat hyppäsin yli, niitä ei syödä meillä pullassakaan, saati kanan kans. Roimahkosti ropsaisin tulista currya, koska makua pitää olla ja suolaakin taisin myllyttää intopäissäni melkoisesti. Pintaan vielä ohuita tomaatinsiivuja ja tuoretta basilikaa. Hmm… Mitä jos pekonin päälle laittaisi sinappia ja parmesaanijuustoa…?

Tulos oli erittäin ruokaisa ja mielenkiintoinen. Jopa ohjeessa käytetty fariinisokeri antoi oman selvän ja tunnistettavan säväyksensä ruokaan, vaikka ensin epäilinkin onko syytä käyttää juuri sitä. Rohkeasti vain kokeilemaan, en usko että petytte!

2 Comments:

At 6/6/06 17:41, Blogger Myy said...

Kivan tarinan sait aikaiseksi! Mukavaa, kun osallistuit. ;)
Mahtaisiko tuota ohjetta rohjeta kokeilla?

 
At 6/6/06 17:58, Blogger Rosmariini said...

Tuo tarinan värkkääminen oli yllättävän hauskaa, vaikka en nyt kaikkia aikamuotoja sun muita saanutkaan ihan natsaamaan kohdalleen.

Hih, reseptissä on ihan selvät klassikon ainekset, jos vaan tosiaan uskaltaisi kokeilla ohjetta. Itse en taida rohjeta. Fariinisokeria ja sinappia... :D

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Powered by Blogger

Related Posts with Thumbnails