perjantaina, toukokuuta 26, 2006

Arki-illan tacot

Joskus arki-iltaisin sopivan aterian keksiminen (saati sitten valmistaminen) tuntuu ylivoimaiselta ponnistukselta. Silloin tulee yleensä turvauduttua hakumuonaan tai - jos viitseliäisyyttä on jäljellä edes hitusen - kaupasta löytyviin puolivalmisteisiin.

Muutama päivä takaperin turvauduin tämmöiseen valmiiseen Taco Dinner Kittiin. Paketista löytyi tacokuorten lisäksi maustepussi ynnä sopivaa punaista tacokastiketta. Niin ja tietenkin neuvoja siihen, mitä kaikkea muuta sapuskaa varten kannattaa hankkia.

Sitten vaan tacokuoret lämpiämään ja muita aineksia värkkäämään. Jauhelihan ruskistamisen ja maustamisen sekä kasvisten pilkkomisen jälkeen päästiinkin jo ruokailemaan. (Jos kohta tomaattisen jauhelihakastikkeen tekemiseen ei tuhraannu liiemmin aikaa muutenkaan.)

Viikonloppuna olisi tarkoitus ennättää värkätä ruokaa ihan ajan kanssa, joten jospa tämä eineskeittiö-tyyppinen ratkaisu olisi Pastanjauhannassa vain ohimenevä ilmiö.

4 Comments:

At 29/5/06 21:17, Anonymous Anonyymi said...

Meillä on aika perinteinen perjantai-illan tacosatsi pussi lastuja, jauhelihaa maustettuna jollain valmiilla mausteseoksella tai sitten ihan vaan chiliä, paprikaa jne ja päälle vaan juustoraastetta. Lisukkeeksi tomaatti-sipulisekoitusta, salsaa ja ranskankermaa.

Todella näppärän helppoa ja hyvää.

 
At 29/5/06 22:05, Blogger Rosmariini said...

Kuulostaa erittäin mainiolta perjantai-illan appeelta! Silloin on aina kysyntää helposti syntyvälle, mutta samalla tavallista arki-iltaa maukkaammalle sapuskalle.

 
At 30/4/08 16:26, Anonymous Anonyymi said...

Minnuu harmittaa kun mun kehumisest ei tulleet perille, vaikka kahteen kertaan teitä kehuin!!
Jos tämä "valitus uikutus" lähtee nyt niin itken varmaan..:(
Kaiken varalta...kehuin teitä ihan hirveästi!
T.Irmeli

 
At 2/5/08 10:16, Blogger Rosmariini said...

Kääks, onko meiltä taas mennyt kommentteja kadoksiin. Tuoreista sähköpostiviesteistäkin osa menee spämmin mukana hukkapiiloon, eikä kommenttiosastokaan oikein ole viime aikoina pelannut.

Mutta kiitosta sekä kommentista että kehuista! :)

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails