lauantaina, helmikuuta 04, 2006

Ravistettuna, ei sekoitettuna

4 Comments:

At 5/2/06 15:47, Anonymous ginimoniamestari said...

Juotiin myökin eilen marttiinia.
Pamautettiin lasin pohjalle olivi ja sipattiin päälle bombayn gini.
Vermutit jätettiin veke.

 
At 5/2/06 16:55, Blogger Rosmariini said...

Meilläkin oli tuossa postauksessa alun perin valmistusohjekin, mutta juttu oli kadonnut yön aikana mystisesti. Omituista.

 
At 23/5/06 18:25, Anonymous Anonyymi said...

Vermutin ja ginin (tai vodkan malliin James B.) suhteista taidetaan käydä loppumatonta kuppikuntakeskustelua... Hauskin mitä olen nähnyt on erään vodkamerkin vermuttisuihkepullo. Siitä voi sitten suihkia martininsa päälle makua ja tuoksua. :D Oma koneeni käy suhteella kirkasta 4cl+vermuttia 2cl. Merkkeinä Bombay Sapphire ja Noilly Prat. Ja ylijääneen vermutinhan voi kipata vaikka kalan tai risoton sekaan. Esim. folioon kalaa (kuha, ahven, siika) fileenä, juureksia (porkkana, palsternakka (!!!), selleri, lanttu jne.), yrttejä (timjami on kova), suola+pippuri ja loraus vermuttia päälle. Folionyytti kiinni ja uuniin. Ajat ja lämpötilat menee fiilispohjalta. Ei kuitenkaan mitään 200 astetta. Hiljaa hyvää tulee. Uunista pois ja päälle nokare voita tahi oliiviöljyä. En muista olisinko tämän kopsannut Oliverilta...

 
At 23/5/06 22:36, Blogger Rosmariini said...

Olen nyt vallan folionyyttisapuskan lumoissa, joten pitääpä ilman muuta kokeilla tuotakin joskus. Vermutti tuo tuohon varmasti jänskästi lisämakua. Kiitokset!

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Powered by Blogger

Related Posts with Thumbnails