perjantaina, lokakuuta 28, 2005

Kurpitsajuhla

Halloweenia (tai ainakin lähestyvää sellaista) vaan kaikille. Julkaisen juhlan kunniaksi omahyväisesti omankuvan näin etusivulla.

Halloween-reseptien kysyntä on kasvanut aina vaan. Ilmeisesti monet bilettävät sen kunniaksi Suomessakin.

Meilläkin on huomenna partyt. Eivät tosin halloween-sellaiset, mistä syystä tänä vuonna jää kurpitsakekkeri väliin. Lohdutukseksi muutama drinkkivinkki iskeviin pyhäinpäiväbileisiin.

Vinkki 1: Hyydytä vihreää viinaa (tai mehua) liivatteen avulla. Nostele hyytelöä lima-efektiksi lasin reunalle, lasiin tai boolimaljaan.

Vinkki 2: Ota ohut, puhdas lateksi/kumihansikas ja täytä se vedellä. Solmi hanska kiinni ja jäädytä pakastimessa. Kun vesi on kauttaaltaan jäässä, vedä hanska varovasti jääkäden päältä. Voit käyttää kokonaisuutta ensin lyhyesti hanan alla, niin hanska lähtee paremmin kädestä. Laita käsijää tai useampi boolimaljaan lillumaan. Tunnelmaa tulee ja juomakin pysyy hyytävänä. Halutessasi voit värjätä käsijään mehulla tai karamelliväreillä.

Vinkki 3: Boolia piristää muutama silmämuna. Laita jääkuutiomuotteihin mustikka per kuutio - tai vaihtoehtoisesti työnnä (kuorittujen) viinirypäleiden sisään suklaalastut. Näin saat hämäränhyssyssä kynttilänvalossa varsin uskottavia silmiä.

Nuo drinksuideat tuohon väliin heitti Pippurimylly. Minähän en meillä niin noista juomista perusta. :P

Aiheeseen sopiva reseptikimara löytyy täältä.
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Powered by Blogger

Related Posts with Thumbnails